"Culinair" Zwerfweekend

"Culinair" Zwerfweekend

Vindt plaats op tot en met

 We gaan iets nieuws doen!

Ergens in Nederland willen we een Zwerfweekend organiseren, waarbij de deelnemers op de zaterdagavond gezamenlijk een uitgebreid diner bereiden en nuttigen. Vooraf zullen er afspraken gemaakt worden met de deelnemers, zoveel mogelijk gebaseerd op ieders eigen voorkeur, zodat een ieder een gerecht of andere bijdrage voor deze maaltijd kan verzorgen.

 Oudejaarsavond-buffet rond het houtvuur Eifel 2011 (foto Hans van Oort)

Oudejaarsavond-buffet rond het houtvuur Eifel 2011 (foto Hans van Oort)

Suggesties voor een inspiratiebron (bijvoorbeeld Italiaans, Spaans, Indonesisch, etc.) voor de te bereiden maaltijd zijn ook welkom.
We zullen zorgen dat we die zaterdagavond overnachten op een camping met een slecht-weer-voorziening.
Ook zal de route op de zaterdagmiddag, vlak voor aankomst bij die camping, langs een supermarkt lopen, zodat dan ook nog verse ingrediënten kunnen worden ingeslagen.
De eerste camping op vrijdagavond en het eindpunt van de zwerftocht zondagmiddag zullen goed bereikbaar zijn met het OV.

De loopafstanden op zaterdag en zondag zullen maximaal 25 km bedragen. Zeer waarschijnlijk gaan we deze tocht plannen in Midden-Limburg.

Dit is pas een vooraankondiging.
Maar als je belangstelling hebt, reserveer de data dan alvast in je agenda: vrijdagavond 29 september t/m zondagmiddag 1 oktober 2017!
Eind augustus komen we met een uitgewerkt programma en zullen we aangeven hoe je je voor dit culinaire zwerfweekend kunt aanmelden.

De initiatiefnemers,
- Lizelotte Leeflang en
- Hans van Oort.