Pajottenland zwerftocht

Pajottenland zwerftocht

Vindt plaats op tot en met

Het Pajottenland in Vlaanderen staat al lang op ons verlanglijstje sinds Ellen er een keer op de fiets verdwaalde en het een charmant heuvelachtig gebied vond. Algemene informatie is te vinden op Wikipedia en bij de lokale vvv. Over de wandelmogelijkheden is allerlei info te vinden, onder meer op http://www.wandelroutes.org/ en ook hier.

Ons plan is:

  • Vrijdagavond verzamelen op de camping te Herne, Camping Green Valley, Leenstraat 11 te Herne.


De route zullen we bedenken aan de hand van de wandelrouteplanner http://www.wandelroutes.org/ en https://www.wandelknooppunt.be/

Kaart: we maken gebruik van de wandelknooppuntenkaart, van het Pajottenland. Voor degenen die deze kaart niet hebben zullen kleurenkopieën worden gemaakt.

Ben je nieuw, lees dan dit.

Initiatiefnemers: Ellen en Marian.

Heb je interesse, meld je dan zo spoedig mogelijk en liefst uiterlijk maandag 2 oktober aan bij Marian, per mail. Latere aanmelding kan betekenen dat het carpoolen niet goed kan worden geregeld. Graag de volgende informatie bij aanmelding:

# deelnemer, eventuele namen andere mensen die ook mee komen
# e-mailadres deelnemer en woonplaats deelnemer (in verband met het regelen van het autopoolen)
# het telefoonnummer / de telefoonnummers waar de deelnemer in de week voor vertrek te bereiken is, in verband met het maken van afspraken over het autopoolen of samen reizen per openbaar vervoer
# of de deelnemer per auto komt en zo ja, hoeveel passagiers hij/zij mee kan nemen

Complete adresgegevens zijn niet nodig (privacy/security)! Het gaat er om dat er een logische indeling voor het autopoolen kan worden gemaakt en mensen contact met elkaar kunnen opnemen.

Wij zullen een carpooling voorstel maken rond de maandag vóór vertrek, zodra geografisch de meest logische combinaties kunnen worden gemaakt.