Rondje Rothaarsteig-Willingen

Rondje Rothaarsteig-Willingen

Vindt plaats op tot en met

We gaan dit weekend hopelijk onder winterse omstandigheden wandelen in het bergachtige Sauerland ten noorden van Winterberg.

De tocht vindt plaats in het gebied ten noorden van Winterberg en Willingen. Er wordt gelopen van de camping in Bruchhausen via de Rothaarsteig naar Kustelberg en dan oostwaarts naar de camping in Deifeld. Zondag gaan we via een combinatie van locale wandelroutes langs de schans en skigebieden van Willingen terug naar Bruchhausen. Wanneer we genoeg tijd hebben lopen via een lusje door de bekende Bruchhauser Steine. Beide routes zijn iets minder dan 25 km.

De campings zijn hele jaar door geopend en beide campings zijn inmiddels gebeld en gereserveerd! Het eten voor zaterdagavond moet nog gereserveerd worden. Er is zaterdag een ruimte waar we later ’s avonds ook binnen kunnen zitten.

Camping vrijdag 9 december: http://www.camping-bruchhauser-steine.de/; camping zaterdag 10 december: http://www.opperland-camping.de/.

Afstanden: ca. 25 km per dag.

Voor diegenen die voor het eerst mee gaan is het handig de deelnemers info pagina door te lezen en de uitrustingpagina voor wat betreft de winteruitrusting.

Inititatiefnemer/nadere inlichtingen: Jan Flokstra, flokstra.travel@gmail.com

Overzicht van de route: