Rugzaktrekking Ughelen-Rheden

Rugzaktrekking Ughelen-Rheden

Vindt plaats op tot en met

Bericht van Hans:

"Wie lopen er mee zaterdag 23 en zondag 24 juni a.s.?

Hoe kan je in de zomer getraind de Alpen of elders het gebergte in als er in de gehele maand juni geen goede gelegenheid is om een weekend met volle bepakking te lopen?
De maand met de langste dag mag daarvoor toch niet verloren gaan?

Mijn voorstel: van Apeldoorn naar Rheden.
We verzamelen vrijdagavond 23/6 op het NTKC-terrein De Kooiberg bij Ugchelen/Apeldoorn, een eenvoudig kampeerterrein midden in het bos gelegen.
’s Avonds is er gelegenheid om bij de laat invallende duisternis op zoektocht te gaan naar groot wild.
Zaterdag lopen we via de Woeste Hoeve naar het scoutingterrein De Vrijenberg bij Loenen. Ook dit eenvoudige, maar zeer uitgebreide kampeerterrein ligt zonder omheining midden in het bos en wordt doorsneden door de Vrijenbergerspreng. Hier is gelegenheid voor het maken van een kampvuur.
Zondag lopen we dan bijvoorbeeld via de Loenermark, het Nationale Park de Veluwezoom, de Carolinahoeve en de Posbank naar het station van Rheden.

Alternatieven?
Heb je alternatieve suggesties of wensen voor dit weekend, bijvoorbeeld als er voldoende vervoer is, voor een meer traditioneel zwerfweekend in de Ardennen of de Eiffel laat het weten.

Een korte "zwerfpauze" op de Veluwe (foto: Hans van Oort)

Aanmelden:
Graag aanmelden en doorgeven eventuele alternatieve suggesties en wensen: uiterlijk zondag 17 juni a.s. bij ondergetekende.
Alle reacties en ontvangen suggesties zal ik dan terugkoppelen met een concreet voorstel."

Met zwerfgroet,
Hans van Oort