Winterzwerftocht Ardennen

Winterzwerftocht Ardennen

Vindt plaats op tot en met

Zwerftocht in de Ardennen, vrijdag 29 t/m zondag 30 januari, Op de rand van de Hoge Venen, de watervallen van Coo en de Liennen en Ambleve.

Vrijdagavond verzamelen we op de camping CHÂLET WEEK-END. (de eerder geplande camping in Coo is gesloten)

Camping vrijdag- en zaterdagavond:
CAMPING CHÂLET WEEK-END
LA LIENNE 16
4987 STOUMONT-RAHIER
Let op!, de camping ligt langs de Lienne, vlakbij waar die in de Ambleve 
uitmondt. (op maps kom je met het adres op een andere camping uit)

Zaterdag rijden we eerst met de auto naar Coo. circa 15 minuten. In Grand Coo, net over de Ambleve links, parkeren we de auto's. Daar kunnen ook de mensen die zaterdag komen heenrijden. Streven is om 9.00 uur in Coo te zijn.

Zaterdag lopen we van Coo een zuidelijke route terug naar camping chaletweekend. Ik heb twee routes aangegeven 25+ en 20+) Maar omdat de campings slechts op 11 km van elkaar liggen kan er eenvoudig ingekort worden. Bedenk dat we de tent e.d. laten staan, dus deze dag lopen we nauwelijks met bagage.

Op de camping wordt zaterdagavond voor ons gekookt (vegetarisch/niet vegetarisch). De kosten daarvan krijg ik nog te horen. (ik moet het uiterlijk maandag ervoor opgeven bij de camping) Natuurlijk kunnen mensen ook zelf koken.

Zondag lopen we langs de noordroute weer naar de auto's in Coo. Vandaag moet, zoals het hoort, wel weer alles meegedragen worden. De uitgezette route is 20+. Overigens zijn de routes niet digitaal gemeten, maar geschat dus er zal zeker speling op de afstand zitten.

We lopen voor een deel door zompig bos, dus denk aan gamaschen, ook ivm mogelijke sneeuw.
Ik neem prints van de kaart met voorstel routes mee. (gecombineerd van kaartbladen 49, 50 en 55)

Opgeven per mail bij ceesvanrooijen@lombok.nl
naam, woonplaats en liefst ook tel nr (06)
aangeven of je een auto hebt en mensen mee wilt nemen / of mee wilt rijden
aangeven of je zaterdag mee eet en zo ja vegetarisch of niet mocht je iemand zoeken om een tent te delen geef dat dan ook aan.

Initiatiefnemer: Cees van Rooijen.