Zwerftocht Zevengebergte

Zwerftocht Zevengebergte

Vindt plaats op tot en met

Het Zevengebergte (Siebengebirge op z'n Duits) is een heerlijk steil vulkanisch heuvelgebied ten zuiden van Bonn aan de Rijn. Het gebergte bestaat uit zo'n 40 bergen en heuvels waarvan de bekendste wel de Drachenfels is. Verder ligt ook Königswinter met het beroemde slot aan de voet van deze heuvels. Het huidige plan is om zaterdag te beginnen bij Campingplatz Am Schwimmbad te starten en met een grote noordwestelijke boog naar de Rijn te lopen waar we op Camping Salmenfang overnachten. Zondag lopen we via o.a. de Drachenfels en Königswinter terug naar de eerste camping. 


Voor wie de zwerftochten nog niet kent

Lees dit.

Aanmelding en verdere inlichtingen

Aanmelding is vanaf 22 september 2017 mogelijk bij de initiatiefnemer, Jan Flokstra flokstra.travel@gmail.com

Graag aanmelding uiterlijk een week voor vertrek en s.v.p. de volgende informatie bij aanmelding:

  • deelnemer, eventuele namen andere mensen die ook mee komen
  • e-mailadres deelnemer en woonplaats deelnemer (in verband met het regelen van het autopoolen)
  • het telefoonnummer / de telefoonnummers waar de deelnemer in de week voor vertrek te bereiken is, in verband met het maken van afspraken over het autopoolen of samen reizen per openbaar vervoer
  • of de deelnemer per auto komt en zo ja, hoeveel passagiers hij/zij mee kan nemen

Complete adresgegevens zijn niet nodig (privacy/security)! Het gaat er om dat er een logische indeling voor het autopoolen kan worden gemaakt en mensen contact met elkaar kunnen opnemen. De initiatiefnemer doet een carpooling voorstel rond de zondag vóór vertrek, zodra geografisch de meest logische combinaties kunnen worden gemaakt.