Doe mee aan de Oeverloop Hoeksche Waard - 19 t/m 21 augustus 2022

Vorige
Jaarlijks vindt eind augustus in de Hoeksche Waard, het voormalige eiland ten zuiden van Rotterdam, de 'Oeverloop' plaats. Graag vestigt Ellen (die vele maken mee liep) de aandacht van de zwerftochtenwandelaars op dit evenement

De Oeverloop combineert verschillende eigenschappen: het is een uitdagende driedaagse wandeling, het is een inspectie om vast te stellen hoe de Hoeksche Waard er voor staat, het is een actiewandeling, het is gezellig en je bent lekker bezig in Nederlandse natuur.

Delen van de wandelroute worden alleen voor de Oeverloop opengesteld, waardoor het een unieke gebeurtenis is.

Dag 1 wordt gestart vanaf het bezoekerscentrum en in oostelijke richting gelopen naar een punt op ongeveer eenderde van de totale afstand. Op dag 2 wordt daar gestart en gelopen naar ongeveer tweederde van de afstand. Op dag 3 wordt op het vorige eindpunt begonnen en gelopen naar het bezoekerscentrum. Er is transport naar respectievelijk van het bezoekerscentrum. Onderweg zijn er versnaperingen en een lunch, dus er kan licht gelopen worden. Desgewenst kan worden gekampeerd bij bezoekerscentrum Klein Profijt.

Dit jaar is de Oeverloop van 19 tot en met 21 augustus en zijn ook zwerftochtenwandelaars welkom.

Meer informatie is hier te vinden.