Verder weg

Door middel van de zwerftochten bereiden we ons voor op langere bergwandelingen, bijvoorbeeld in de Alpen. Doel van de zwerftochten is ook om medewandelaars te vinden voor gezamenlijke initiatieven die langer zijn dan een weekend en/of organisatorisch extra eisen stellen. Inmiddels hebben we daarvan al het nodige achter de rug.

Meer informatie over nieuwe initiatieven wordt via onze e-maillijst verspreid. Dus houdt die lijst in de gaten. Heb je zelf een idee: prima. Overleg even met de coördinator buitenland, voordat je een oproep plaatst.

Let op: ook dit soort initiatieven zijn geen georganiseerde reizen! Alles is gebaseerd op het doe-het-zelf principe, met alles wat daar aan vast zit.

---

GEMAAKTE TOCHTEN

Onderstaand links naar informatie over / beelden van gemaakte tochten. Op dit moment: Kreta (april 2017), Elbsandstein (mei 2016), Slovenië (maart 2016), Oekraïense Karpaten (februari 2014).

Voorjaar op Kreta

Voorjaar op Kreta, april 2017, op bovenstaande foto de Aradena-kloof. Lees het bericht over deze tocht.

---

Zonovergoten Elbsandstein

Niet ver van Dresden ligt een uniek zandsteengebied, de Elbsandstein.  In mei 2016 maakten we daar een mooie trektocht. Lees deze impressie.

---

Sneeuwschoenwandelen in Slovenië

In maart 2016 maakten we met een groepje een mooie sneeuwschoenwandeltocht in Slovenië. Lees dit bericht.

---

Sneeuwschoenwandelen in de Oekraïense Karpaten

In het najaar van 2013 vormden we een groepje waarmee we in februari 2014 een mooie sneeuwschoenwandelreis in de Oekraïne hebben gemaakt. Van twee dagen van deze tocht, de Pip Ivan trek, is een video gemaakt, die op Youtube is te vinden: link naar de video