Activiteiten overzicht

Verder weg zwerven

Onder de kop 'verder weg' maken we melding van privé initiatieven door zwerftochtenwandelaars

 

De zwerftochten zijn een manier om tochtgenoten te ontmoeten voor (berg)wandelactiviteiten die wat verder weg zijn. Voorbeelden zijn sneeuwschoenwandeltochten in Montenegro, Kosovo en de Oekraïense Karpaten en zomertochten in de Elbsandstein, langs de 'Groene Band' in Duitsland en natuurlijk in de Alpen.

 

Let op: dit zijn geen NKBV-reizen maar privé initiatieven waarvoor de mensen die deelnemen zelf verantwoordelijk zijn. Lees de inleiding over de verder weg initiatieven. Er is ook een pagina met praktische tips.

Verder weg zwerven

Peaks of the Balkan trekking, juni 2021

Privé-initiatief: trektocht in juni 2021 in het gebied van de Peaks of the Balkan

 

Ruig berglandschap in de Rugova vallei, een gebied dat door de Peaks of the Balkan route wordt aangedaan

 

Het plan is om de tweede helft van juni 2021 - we denken aan 19 tot en met 26 juni 2021 - een deel van de Peaks of the Balkan trekking te gaan doen met lichtgewicht tentjes zodat we bij de herders kunnen overnachten. Het doorgaan is hoogst onzeker vanwege alle corona-perikelen maar we blijven hopen. Mocht het dit jaar niet lukken dan denken we aan 2022.

De aangegeven periode is voorlopig, het kan een week eerder of een week later worden.

Houdt voor meer informatie de e-mail lijst van de zwerftochten in de gaten. Heb je nu al interesse, meld dat dan via dit e-mail adres, dan kan je mee doen aan de voorbereiding.

 

Overzichtskaart van de Peaks of the Balkan-trektocht:

 

Let op: deze activiteit staat niet op de agenda van de NKBV-zwerftochten.

 

Zoek deze activiteit op in de agenda